Apple iPhone 6s

iphone-6-concept-image

اپل شرکتی خاص و منحصر به فرد و با فراز ونشیب کم چون همشه یا بهترین بوده یا جز بهترین ها بوده است. شرکتی با طرفدارهای مخصوص و پرپا قرص به خود که سالیانه سود بسیار زیادی را روانه این شرکت خوب و خاص می کنند. این شرکت هر ساله در شهریور ماه

یکی از بهترین گوشی های دنیا را معرفی می کند امسال هم از این قاعده مستثنا نبوده واین شرکت نسل بهبود یافته و اپ گرید شده ی Apple iPhone 6 را با نام

Apple iPhone 6s معرفی کرده است که طبق روال همیشگی طرفداران این برند برای

استفاده وخرید این محصول وهم اینکه جز اولین کسانی باشند که انرا در دست میگیرند روزها

پشت در های نمایندگی های اپل در سراسر دنیا منتظر عرضه ان به بازار شدند.

یکی از تفاوت های ۶وApple iPhone 6s با نسل قبل خود یعمی سری ۵ در این می باشد که دیگر خبری از حافظه داخلی ۳۲ گیگابات در ان نیست که البته این تنها تفاوت این سری با نسل قبل خود و حتی سری ۶ ۶ هم نیست ما در این مقاله قصد بررسی این مطلب رو داریم که چه چیزی تغییر کرده؟

از نظر ظاهری ۶اس با ایفون ۶ هیچ تفاوتی ندارد البته اگر انها رو بدون اعمال فشار زیاد در بین دو دست نگه دارید حتما بیاد دارید که ایفون۶ خم میشد اما اینبار اپل با استفاده از الومینیوم سری ۷۰۰۰ در طراحی وساخت بدنه این مشکل را حل کرده است ومقاومت گوشی را در مقابل انواع ضربات و کنجکاوی های انسان ها(کسی دیگه نمی تونه خمش کنه) بالا برده است. این آلومینیوم علاوه بر اینکه در مقابل خط‌و‌خش مقاومت بالایی دارد؛ در مقایسه با آلومینیوم واقعی ۶۰ درصد هم مقاومت بیشتر دارد.

وزن ایفون ۶ اس در مقایسه با ایفون۶، ۱۴ گرم بیشتر شده است و این افزایش وزن به دلیل ارتقا سخت افزاری و استفاده از الومینیوم ۷۰۰۰ در ساخت بدنه می باشد.

آیفون جدید با توجه به استفاده از این آلومینیوم ۱۳۸٫۳ در ۶۷٫۱ میلی‌متر اندازه دارد. همچنین نزدیک به ۱۴۳ گرم وزن و ۷٫۱ میلی‌متر هم ضخامت دارد.

همچنان این گوشی درست مانند نسل قبل خود بسیار با دقت و خوش سلیقگی تراش خورده است و شکل دهی شده است که به واقع هنگام در دست گرفتن ان حس داشتن یک کالایه لوکس را به صاحب خود انتقال میدهد شاید تنها مشکل ظاهری ان از نظر بنده لنز برامده این گوشی باشد که کاملا سلیقه ای می باشد.

صفحه نمایش جایی که بزرگترین،بهترین و جذاب ترین تغییر ایفون ۶ اس نسبت به نسل قبل خود در خود جایی داده است.

اپل و بهترین و کاربردی ترین نواروی ها با هم در امیخته شده اند واین جمله فقط مختص به این سری از افون نمیباشد

اپل در مقابل شرکت هایی که فقط با تغییر پنل نمایشگر شان واضافه کردن تعداد پیکسل ها سعی در نواوری دارند نمایشگر جدید گوشی خود را به تکنولوژی جدیدی به نام لمس سه بعدی (۳D Touch) مجهز کرده است.

شیوه عملکرد فن‌آوری لمس سه‌بعدی به‌گونه‌ای است که با تشخیص میزان فشار وارد آمده به نمایشگر، عملکرد‌های مختلفی را در گوشی انجام می‌دهد.

این به دین معنا می باشد که این فناوری ب استفاده از سخت افزاری جدید که پل نام انرا

«موتور لمس و ضربه» (Taptic Engine) نامیده است میزان فشار بر صفحه نمایش را اندازه گیری میکند این اندازه گیری در حد میکروسکپی می باشد و عمل های متفاوتی را انجام می دهد. میزان فشار وارده از طریق حس‌گر‌های‌ تشخیص فشار که با نور پس‌زمینه یکپارچه‌شده‌‌اند دریافت می‌شوند.

رای مثال با استفاده از فن‌آوری لمس سه‌بعدی می‌توانید با فشار آوردن روی آیکون برنامه‌های مختلف به میان‌برهای داخل برنامه دسترسی مستقیم داشته باشید. همچنین در گالری و برنامه‌های ایمیل یا پیام کوتاه هم می‌توانید پیش‌نمایشی از تصاویر یا لینک‌ها را قبل از باز کردنشان در برنامه‌‌ی مخصوصشان ببینید.اپل از این فن‌آوری برای خلاقیت بیشتر در بخش تصاویر پس‌زمینه هم کمک گرفته است. با انتخاب «تصاویر زنده» و با استفاده از فن‌آوری لمس سه‌بعدی می‌توان این تصاویر را به حرکت درآورد. هر مقدار که فشار انگشتتان بیشتر باشد، این تصاویر با سرعت بیشتری به حرکت درمی‌آیند.

این فناوری در حال حاظر فقط در چند برنامه محدود مانند فیس‌بوک، اینستاگرام و شازم که برای این فناوری برنامه ریزی شده اند کار میکند اما در اینده برنامه های زیادی باین فناوری کار می کنند.

اما اگر کلید مربوط به لمس سه بعدی را در بخش تنظیمات خاموش کنیم،صفحه نمایش این گوشی با نسل قبل خود هیچ فرقی نمی کند و درست مثل سری ۶ نمایشگری ۴٫۷ اینچی از نوع LCD با فن‌آوری IPS و تراکم ۳۲۶ پیکسل بر اینچ را در اختیار خواهیم داشت.

نمایشگری که با نام رتینا در دنیا تجارت ثبت شده است و با پوششی از شیشه در کنار پوششی مجهز شده به یون هم در مقابل ضربات وارده هم در مقابل اب ، عرق و اثر انگشت محافظت می شود.

نمایشگر‌ آیفون ۶ اس، رنگ‌ها را در نزدیک‌ترین حالت به رنگ‌های طبیعی نمایش می‌دهد. برای این نمایشگر حس‌گرهای مجاورت و روشنایی هم در نظر گرفته‌شده‌ تا بتواند خود را با شرایط محیطی به‌خوبی تطبیق دهد.

اما رابط کاربری

به جز فناوری ۳D Touch در رابط کاربری و امکانات iOS 9، شاهد تغییرات جدی و اساسی نسبت به iOS 8 نیستیم.

اپل در ای او اس ۹ بیشترین بخشی که روی ان تمرکز کرده است بخش موتور جست وجوی اینترنتی ان است. موتوری که ما ان را با نام سیری می شناسیم. سیری طبق روال گذشته هم چنان به بهبود می یابد به طوری که الان بسیار باهوش تر شده است و از یک صفحه ی اختصاصی هم بهره می برد.

مثلا سیری می‌تواند اپلیکیشن مناسب شما را براساس مکان و زمان خاص پیشنهاد دهد

اما در iOS 9 میتوان از ویدئو های کوتاه هم به عنوان تصویر زمینه استفاده کرد.

دوربین این روزها شاید پر کاربرد ترین قسمت گوشی ها شده باشد قسمتی که ایفون همیشه در ان حرفی برای گفتن داشته است

این بار هم اپل برای عقب نماندن از رقبای خود تغییری اسای در دوربین ایجاد کرده است ان هم پس ۴ نسل از معرفی گوشی ها خود. بعد از چهار نسل استفاده از دوربین‌هایی با سنسور ۸ مگاپیکسل، حالا آیفون ۶s دوربینی با سنسور ۱۲ مگاپیکسل دارد. این سنسور دریچه‌ی دیافراگم f/2.2 دارد که در مقایسه با نسل قبلی تغییری نداشته است.

تصاویری با پیکسل هایی به اندازه ی ۱٫۲۲ میکرون‌متر حاصل استفاده از این سنسور می باشد.

استفاده از فن‌آوری جدید «جداسازی عمیق پیکسلی» (Deep Trench Isolation) به هم یکی از برگ برنده های اپل در ساخت این دوربین می باشد که نتیجه استفاده از ان منجر به بهبود کیفیت تصاویر شده است. در این فن‌آوری با جداسازی هر پیکسل از پیکسل‌های مجاورش از رنگ‌پریدگی تصاویر جلوگیری می‌شود.

برای اولین بار در گوشی‌های ساخت اپل می‌توان با آیفون ۶ اس، ویدیوهایی با رزولوشن۴کی و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و صدای استریو ضبط کرد. و هم میتوان از قابلیت فیلم برداری اهسته و امکان ضبط ویدیو با رزولوشن HD و سرعت خارق‌العاده ۲۴۰ فریم بر ثانیه استفاده کرد. ولی با این همه تغییراتی که در دوربین شاهدش بودیم هنوز راطب کاربری ان شبیه به نسل قبل خود می باشد.

دوربین جلو در آیفون ۶ اس ارتقای بیشتری را تجربه کرده است و از ۱.۲ به ۵ مگاپیکسل ارتقا پیداکرده است. حالا با آیفون که از قدیم هم جز بهترین انتخاب ها بریا گرفتن عکس سلفی بوده است می‌توان سلفی‌های فوق‌العاده بهتری گرفت.

صفحه نمایش ایفون ۶ اس هنگام عکس سلفی کاملا سفید می شود تا در نقش فلش ظاهر شود و در محیط ها کم نور بتوان بهترین عکس سلفی را گرفت

تراشه‌ی قدرتمند و ۶۴ بیتی با سبک و سیاق نام‌گذاری اپل برای آیفون ۶s در نظر گرفته‌شده است. این تراشه نسل سومی از سری تراشه‌های ساخت اپل با اسم‌ کد «سایکلون ۳» (Cyclone 3) است که A9 نام گرفته است. روی این تراشه‌، دو هسته‌‌ پردازنده‌ی با قدرت پردازش ۱٫۸ گیگاهرتز با معماری «ای‌ار‌ام نسخه‌ی ۸» ARMv8 قرار گرفته‌اند.

این تراشه ها که در همه چیز با هم مشترک و یکسان هستند در دو مورد با هم فرق دارند و ان دو مورد این که ساخت دو شرکت مختلف هستند که ان دو شرکت سامسونگ و TSMC

می بشاند و دیگری اینکه تراشه سامسونگ ۱۴ نانو متری است ولی تراشه TSMC 16 نانوم تری ولی این دو تراشه به در همه چیز مثل حداکثر کلاک هسته یکسان و سایر مشخصات فنی یکسان دارند.

تراشهApple A9 Chipset

پردازنده ‌ی مرکزیDual-Core CPU

نوع پردازنده ۶۴ بیت

فرکانس پردازنده ‌ی مرکزی۱٫۸ گیگاهرتز

پردازنده ‌ی گرافیکیPowerVR GT7600

ایفون از قدیم سریعترین بوده و اکنون هم به لطف بهترین سخت افزار ها باز هم جز سریعترین ها می باشد

در اکثر بنچمارک‌‌ها PowerVR GT7600 قوی‌تر از GPU بکار رفته در تمام تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند فعلی بازار عمل می‌کند. این پردازنده به مراتب سریع‌تر از Mali-T760 MP8 است که در گلکسی اس ۶ نیز بکار گرفته شده است.

مهم‌ترین رقیب این GPU، پردازنده‌ی Tegra X1 انویدیا است که در Shield TV بکار گرفته شده و در آزمایش ۳D Mark 2013 بهتر از GT7600 عمل می‌کند؛ اما با این حال در آزمایش GFXBench 3.0 باز هم GT7600 امتیاز بهتری کسب می‌کند.

همه از تمام اپل از کوچکترین جزئیات تا بزرگترین کلیات از راضی هستند به جز باطری این دستگاه که نه تنها طول عمر زیادی ندارد بلکه از قابلیت شارژ سریع هم پشتیبانی نمی کند در عوض اپل برای رفع این مشکل یا بهتر است بگویی مماست مالی کردن ان در IOS9 ویژگی به اسم Low Power Mode تعریف کرده است که ایفون شما را در حداقل هر چیزی که فکر کنید قرار میدهد از نور صفحه نمایش گرفته تا ارسال و دریافت دیتا را کنترل میکند.

ولی در مجموع ایفون ۶ اس همیشه ایفون است و ایفون هیچوقت بد که نه حتی خوب هم نبوده و همیشه عالی بوده است.

یک گوشی لوکس با بهترین سخت افزار،طراحی، دوربین، رابط کاربری، پشتیبانی، سرعتو….

هرچیزی که باید یک گوشی عالی داشته باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *